Om oss

Sikkerhetsagentur AS  - Over 32 år i markedet!

 

Velkommen til Sikkerhetsagentur AS – din pålitelige partner innen sikkerhetsutstyr og verneklær. Med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1988 har vi vært dedikert til å levere kvalitetsprodukter og skape trygge arbeidsmiljøer for våre kunder i over tre tiår.

 

Vi tilbyr et omfattende utvalg av sikkerhetsutstyr og verneklær fra et bredt spekter av anerkjente merker. Enten det er verneklær, hansker, briller eller annet nødvendig sikkerhetsutstyr, har vi deg dekket. Vårt sortiment er sammensatt av nøye utvalgte produkter av høy kvalitet som oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

 

En av våre spesialiteter inkluderer tilpasning av klær med logoer. Vi trykker enhver logo på en rekke plagg, skreddersydd for å møte dine spesifikke behov. Med fokus på detaljer og presisjon, sikrer vi at din logo presenteres på en måte som reflekterer profesjonalitet og kvalitet.

 

Vi er stolte av å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Vår forpliktelse til å levere overlegen verdi gjør oss til den gunstige og pålitelige partneren for dine sikkerhets- og verneklærbehov.

 

Vår lidenskap for å forbedre sikkerheten og arbeidsmiljøet for våre kunder driver oss til å fortsette å vokse og tilpasse oss den stadig skiftende bransjen. Hos Sikkerhetsagentur AS er kundetilfredshet vår prioritet, og vi ser frem til å samarbeide med deg for å sikre en tryggere arbeidsplass.

 

Vi er stolte av å være lokalisert på Vinstra og betjene hele Norge. Vår beliggenhet midt i landet gjør at vi effektivt kan distribuere våre produkter over hele landet, og vi er dedikert til å levere raskt og pålitelig uansett hvor du er.

 

Ta kontakt med oss i dag, og la oss sammen skape et tryggere og mer sikkert arbeidsmiljø.

Verneutstyr i innlandet, trykk på klær, over 30 års erfaring, arbeidsklær, Bläklader, Snickers, Wenaas, Brann og redning, rask levering